2011. december 17., szombat

Végre tényleg mulatunk

Spread Eagle Band a Leicester Armsban (Soho)
2011. december 15.

Tökéletesen a vakvéletlennek köszönhetően csöppentünk bele ebbe a buliba. (Már, ha egyáltalán van olyan.)

Ha nem jártuk volna be aznap Tolnát (Camden Town) és Baranyát (National Gallery) tán az én lábam sem fájt volna már emitt annyira, amint azt tette volt, hát benéztünk. És milyen jól tettük!

Roll Over Beethoven

Na, már most. Éppen az amerikai jazz-szaxofonos srác felesége mellett sikerült letáboroznunk, aki különben feltűnően csinos és szép lány volt.

Mellesleg, mint az kisvártatva kiderült, magyar. Aztán további véletlennek köszönhetően ezidőtájt éppen e Pub emeletén tartotta a BP Oil UK Ltd. nevezetű kompánia a szokásos karácsonyi céges buliját. Ennek alelnöke pedig egy személyben a banda basszusgitárosa, tehát kisvártatva igazgatói engedéllyel részesülhettünk az arra illetékes személyektől a folyamatos Guiness sörital utánpótlásban. Ezáltal pedig cseppet sem okozott gondot, hogy – fájós láb ide vagy oda –, végigtáncoljuk a majd' három órát. Az "étlapon", amint délben a kis olasz vendéglőben is, Insalata Mista. Válogatott bulizenék, innen-onnan. Zömmel rock and roll, és az énekes csajszinak hála, jó néhány Joplin-szám. Hihetetlenül jól nyomta. Bitang jó kis este volt.

Paul Dwyer & Merche Cardoso Garcia (Vocals)
Justin McConville és még néhány lelkes barát (Guitars)
Warren Ingram (Bass)
Dean M (Saxophone)
Chris McConville (Drums)

Nincsenek megjegyzések: