2011. április 5., kedd

Könyvkupec dalra fakad

Dream A Little Dream Of Me, na tessék... Egyszerű ez. Duli-fuli visszavonva.

Borzolás

Más néven mezzotinto. Rézmetszés. Még sosem próbáltam. :-( Ki kéne.

Azonban szeretem néha borzolni a kedélyeket... Elég rövid az "opus", remélem kibírjátok. (Aki akarja, veheti áprilisi tréfának.) Hiszek Mark Twainnek: ...Sail away from the safe harbor. ... Explore. Dream... Dream A Little Dream Of Me. By Me.

Na, ilyen az, amikor a fagyi visszanyal. Most leginkább az én kedélyemet borzolja ez a remek kis alkalmazás a felhőcske klubban (soundcloud-dot-com). Csak akkor elérhető a link, ha én is fent vagyok... Aha. Köszi. Ismerős. Nagy lehetőség. Most sem időm sem energiám megfejteni, hogy miként oszthatom meg, ha házon kívül vagyok. Valószínűleg lehet, csak sajnálom rá az időt. Nincs kedvem ezzel pöszmögni.

Az ajánlható YouTube lehetőségének is hogy megörültem. Aztán üröm lett abból is hamar. Lásd a jobb szélen, fent. Hallgatni tényleg arany? Nem. Nem a linket kell beírnod, hanem a szám címét kéri és az előadó nevét... Vagyis a 4 fakk nem arra való, hogy egy füst alatt 4 kedvencet ajánlj, hanem az ajánlott számot teszi ki 4 verzióban... Ha nincs szerencséd, akkor a kedvenced be sem kerül közéjük. Milyen kedves. Aztán egyszer csak látom, hogy valamiért bekúszott az egyik ajánlottkám egyetlenegy árva klipje mellé 3 nem-tudom-hogy-kerül-oda borzalom. Ekkor kénytelen voltam dobni ama szegény kedvencet, hogy megszabaduljak a hívatlan vendégektől. Azért juszt se neki legyen igaza, itt van, la.

Nyilván senki sem érti majd az iménti puffogásomat, vigasztalja az a tudat, hogy én sem értem ezeket a jelenségeket.